Minden ami egy kicsit debil

Ez a blog nem a debileknek készült!Csak hülyeségről viccekről és más furcsaságokról szól.Kösz hogy benéztél.BaloXD

Friss topikok

  • Miwa: HUu... ez a cumi nagyon oda vág!! :D (2008.05.17. 21:26) Debil arcok
  • Ricsi: :):) (2007.11.23. 16:04) köszöntés

Linkblog

Archívum

köszöntés

2007.11.23. 15:08 - BaloXD


Hello!
Üdvözöllek a debilségek oldalán,ha nem vagy tisztába ennek a szónak a jelentésével  akkor nézz körül itt egy kicsit!Jó böngészést és kommentelést kívánok.BaloXD


Kedves látogatóm!

Íme ízelítőnek az oldalból,:egy olyan kép amit igen furcsa elméjű ember rakhatott ki árcédulának ráadásul hatalmas betűkkel:

Nos ha már a reklámoknál tartunk akkor kérlek légy türelmes és nézz meg még párat lejjebb!!! egyszerűen borzalmas milyen baromságokkal akarnak vásárlókra szert tenni.









Nos.........................nem gondolják hogy ez pár embernek sértő lehet még ha egy szar kis reklámszöveg is???Ilyenkor felmerül az emberben a kérdés:Hülye vagyok?!?
Mert persze biztos a világ összes embere arra vár hogy a A Media markt 10 éves legyen. szóval ne haragudjál már de ennyi erővel ezt is ki írhatják!!!!!!!!!!!!!
    Görgőzz csak lejjebb!                                                                                           

A bejegyzés trackback címe:

https://debil.blog.hu/api/trackback/id/tr21239431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása